Produktidé 

Fisketavlan är till för dig som vill ha ett prisvärt alternativ till en riktig fiskavgjutning.  Minfisketavla.se erbjuder affischer med en bild på olika fiskarter i exakt den storlek du anger i designverktyget. Förutom info om vikten på din fisk och tidpunkt för fångsten så går det även välja bland olika bakgrunder och valfria texter så att du får en helt unik trofétavla som ingen annan har! 

Så varför inte beställa flera tavlor? En med ditt personbästa år efter år, en för varje fisketävling du deltagit, en för din första fisk. Kanske har ni en fiskeklubb eller fisketeam och något favoritställe där ni samlas för att dra fiskehistorier, där passar det ju perfekt hänga upp tavlorna med era rekordfiskar! En på kontoret för att visa kollegorna hur stor den faktiskt var i verkligheten…. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Eftersom detta är så prisvärt så får du råd att ha flera istället för bara en…. tänk om du investerar i en äkta avgjutning på din största fisk, och nästa gång du fiskar så drar du upp en ännu större? Här på www.minfisketavla.se så är investeringen inte lika stor och du har förhoppningsvis råd att beställa en ny 🙂 

Vanliga Frågor & Svar

Vilken storlek är fisketavlan? 

Postern trycks i 5 olika storlekar: 50×40, 70×50, 91,5×61, 100×70, 140x100cm (BXH). Storleken på din tavla justeras automatiskt när du fyller i uppgifterna om din fisk och visas direkt under bilden. 

Vilket papper trycks tavlan på? 

Postern trycks i Sverige på 200g matt papper i hög kvalitet. 

Hur levereras tavlan? 

Postern levereras ihoprullad i en tub och skickas med DHL servicepoint till ert närmsta ombud. 

Ingår ram?

Nej, men tavlan är tillverkad i vanliga standardformat och ramar till detta finns i de flesta välsorterade rambutiker, fotoaffärer eller varuhus. Formaten som erbjuds är 40×50, 50×70, 61×91,5, 70×100 & 100×140. Storleken på din tavla justeras beroende på längden av din Fisk. 

Vad kostar frakten? 

Vi levererar fraktfritt inom Sverige

Vad är leveranstiden

ca 1 vecka efter bekräftad order. Skulle den bli försenad så kontaktar vi er och meddelar förväntat lev datum. 

Hur betalar jag?

Ni kan betala direkt med Swish eller via Klarna där ni kan välja att betala med kort, faktura eller delbetalning. 

Kan jag ångra min beställning? 

Nej tyvärr, eftersom varje fisketavla är unik så är köpet bindande och lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal gäller inte. 

Vem står bakom Fisketavlan?

www.minfisketavla.se drivs och tillhandahålls av Estancia AB (org.nr 556780-9438) som är en Grossist/Tillverkare av väggdekoration med försäljning enbart till företag. Minfisketavla drivs helt separat och beställningar på www.minfisketavla.se kan ej kombineras med beställningar på www.estancia.se

Estancia AB, Skruvgatan 11, 33333 Smålandsstenar. 

E-post: [email protected]