Om Fisketavlan

Produktidé 

Många jägare tar hem sina troféer och hänger upp dem i jaktstugan eller hemmet för att visa upp för släkt och vänner. 

Men de som fiskar då?  Hur ofta ser man en uppstoppad fisk hos någon? 

Förmodligen inte så ofta eftersom många sjöar kräver att man släpper tillbaka fisken igen samt att det kan bli väldigt dyrt att konservera eller avgjuta en fisk. Så för det mesta så storfiskarna nöja sig med att visa med sina utsträckta armar hur stor fisken var –  bara för att bli mötta med tvivel och hånskratt för att de överdriver…. något ni kanske känner igen? 

Det var precis så idén till minfisketavla.se kom till och resultatet är denna sida där ni kan beställa hem er rekordfisk på en poster i exakt skala 1:1. 

Ni kan själva lägga in valfria texter i tavlan. Varför inte ha flera tavlor med dina rekordfiskar? T.ex en med ditt personbästa för varje år,  en för varje fisketävling du deltagit i, en för varje fiskart du fångat etc. 

Kanske har ni en fiskeklubb och något favoritställe där ni samlas för att dra fiskehistorier, där passar det ju perfekt hänga upp tavlor med era rekordfiskar! Eller helt enkelt ge ett presentkort till barnen när de får sitt första fiskespö så att de kan beställa en tavla med ”min första fisk” när den stora dagen kommit! Det är bara fantasin som sätter gränser!

 

Vanliga Frågor & Svar

Vilken storlek är fisketavlan? 

Postern trycks i 5 olika storlekar: 50×40, 70×50, 91,5×61, 100×70, 140x100cm (BXH). Storleken på din tavla justeras automatiskt när du fyller i uppgifterna om din fisk och visas direkt under bilden. 

Vilket papper trycks tavlan på? 

Postern trycks i Sverige på 200g matt papper i hög kvalitet. 

Hur levereras tavlan? 

Postern levereras ihoprullad i en tub och skickas med DHL servicepoint till ert närmsta ombud. 

Ingår ram?

Nej, men tavlan är tillverkad i vanliga standardformat och ramar till detta finns i de flesta välsorterade rambutiker, fotoaffärer eller varuhus. Formaten som erbjuds är 40×50, 50×70, 61×91,5, 70×100 & 100×140. Storleken på din tavla justeras beroende på längden av din Fisk. 

Vad kostar frakten? 

Vi levererar fraktfritt inom Sverige

Vad är leveranstiden

ca 1 vecka efter bekräftad order. Skulle den bli försenad så kontaktar vi er och meddelar förväntat lev datum. 

Hur betalar jag?

Ni kan betala direkt med Swish eller via Klarna där ni kan välja att betala med kort, faktura eller delbetalning. 

Kan jag ångra min beställning? 

Nej tyvärr, eftersom varje fisketavla är unik så är köpet bindande och lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal gäller inte.